اسید سیتریک حیاتی کالری و چربی صفر است، ولی هیچ قیمت غذایی دیگری نیز ندارد. مصرف ۵۰۰ میلی گرم اسید سیتریک در روز هیچ اثر مضری ندارد. طیف گسترده ای از مواد افزودنی ایمن مثل پکتین و اسید سیتریک در ترکیبات مواد غذایی به کار گیری می شود. اسیدسیتریک را از مرکبات زیرا پرتقال و لیمو میگیرند که طعمیترش مانند و اسیدی و خوشمزه می دهد و از آن برای نوشابه، مربا، آبنبات، نوشیدنیهای میوهای و غیرازآن استفاده میکنند. این اسید در تهیه و تنظیم محصولات غذایی نیکی فقط بعنوان ادله اسیدی کننده بلکه بعنوان یکی از آنتی اکسیدان یا تقویت کننده آیتم استفاده قرار می گیرد. همین ماده به جهت کمک به تثبیت و حفظ ترکیبات فعال به داروها اضافه شده و همچنین به جهت تقویت یا ماسک کردن طعم داروهای جویدنی و شربت های دارویی گزینه به کار گیری قرار می گیرد. استفاده از اسید سیتریک در روغن های خوراکی، روغن های استخراج شده کلیدی حلال (سویا، دانه آفتابگردان و کلزا) در مرحله ی نخستین پالایش به ادله خاصیت امولسیونیشان پاره ای متعددی از دست می دهند و به دلیل بی ثباتی حرارتی تیره می شوند. برای روغن های که فسفاتید پایین دارند، مانند روغن هسته خرما و روغن زیتون روند تخلیه بسیار معمولی است: کافی میباشد که چربی را اهمیت میزان مقداری از یک اسید قابل انعطاف کننده حاذق مثل اسید فسفریک یا این که سیتریک ادغام کرده، تا فسفاتید های غیر هیدراته (NHP) به فسفاتید اسید (PA) و نمک کلسیم یا این که منیزیم بی فسفات جدا شوند. اسید سیتریک یک حافظ نسبتا شایع هست که به جهت مواد غذایی کنسرو شده استعمال می شود. همین مخلوط به طور گسترده در کاربردهای غذایی، به ویژه به تیتر طعم دهنده و نگهدارنده به کارگیری می شود. اسید سیتریک یک ماده نگهدارنده، امولسیفایر، طعم دهنده و تسریع کننده می باشد که به طور گسترده ای در بسیاری از صنایع به خصوص در مواد غذایی، آشامیدنی، دارویی، محصولات آرایشی و بهداشتی کاربرد دارد. ظاهر کنندگان عکس قلیایی هستند، به این ترتیب از یک اسید ضعیف به جهت خنثی نمودن و متوقف کردن عمل آن ها به کارگیری می شود، ولی به کار گیری از اسید استیک باعث باقی ماندن بوی سرکه کار کشته در اتاق تاریک می شود. همین امر باعث می شود کیک اصلی شتاب بیشتری تهیه و تنظیم شود، اما از پشتیبانی ساختاری عوارض اسید سیتریک در بارداری کمتری برخوردار است. به کارگیری از اسید سیتریک در سس ها می بایست به ترازو ی واجب باشد، در بعضا از برند های دارای کیفیت پایین اسید سیتریک بیشتری نسبت به موردها ضروری به جهت طولانی تر نمودن بعضی عطر و طعم بیشتر می شود، همینطور به جهت فقدان گوجه فرنگی، آب، شکر و نمک را اضافه می کنند. به جهت افرادی که هر نوع نگرانی در مورد دقیقا کجا و همینطور هدایت در مورد چگونگی استفاده از اسید سیتریک نان ، شما احتمالا می توانید مهم ما در برگه وب تماس بگیرید.

ایندکسر