سویق با پودر چه فرقی دارد؟

ولی توجه داشته باشید که به کارگیری بی راه و کنترل نشده از سویق می تواند سبب ساز بیشتر وزن بیش از حد مادر، جنین و نوباوه در سن رویش گردد. ولی مصرف سویق باید در اختیار گرفتن شده باشد و مصرف بسیار آن می تواند سبب طولانی تر وزن مادر و جنین شود. عامل بیش تر کردن شکر? سویق شسته دارای سویق بی آلایش در آن میباشد که برای تهیه و تنظیم سویق شسته گندم، جو و یا بقیه غلات و حبوبات می بایست در آغاز آنها را درون ظرفی ریخته و مقدار مناسبی آب بر روی آن بیش تر نماییم و بعد بعد از آن از تهنشین شدن آن آب را تخلیه نموده و این اقدام را تعدادی توشه تکرار کنیم و در آخر غلات یا این که حبوبات ته نشین شده را در دستمالی تمیز ریخته و آب آن‌ها را گرفته و خشک نماییم، حال باقی فرآیند مثل فرآیند معمول طی خواهد شد. روزانه دو یا سه قاشق غذاخوری از سویق را در ظرفی ریخته و اهمیت کمی روغن یا آب ترکیب کرده تا تبدیل به حلوا شده ومیل شود. پس مصرف سویق به جهت تن همانند مصرف آب می باشد. مثلاً درصورتیکه چاقی یا لاغری شما به کمکاری یا پرکاری غده تیروئید مربوط می شود، یا به جهت بیماری خاصی دارو مصرف میکنید، یا این که بیماری گوارشی دارید، حساس مشورت پزشک سویق را مصرف نمایید. در صورتی که توان تناول کردن به جهت شخصی وجود ندارد مهم شکر یا این که پودر نبات ادغام کرده وبه صورت قاووت مصرف شود. در موقعیت عمومی سویق به عبارتی قاووت می باشد، مانند آرد نخودچی و قوتو سویق بارداری کرمانی. آرد گندم و جو را اساسی آرد سبوس گندم و جو مخلوط کرده و آرامآرام حرارت میدهیم تا آماده شود البته اهل سنت گندم و جو را در آغاز تفت می‌دهند بعد آرد میکنند. ولی در طب اسلامی سویق کلمه از؛ تفت داده آرد بعضی حبوبات، به این شکل که برای مثال آرد گندم را تفت می دهند و سبوس گندم را هم جداگانه تفت می دهند، سپس از الک نمودن آنان را دارای هم ترکیب می کنند. زیرا عدس سبوس ندارد، کافی میباشد عدس را خوب آسیاب نمایید و آن‌گاه آرد آنرا تفت دهید و مجددا آسیاب نمایید و مجدد تفت بدهید و الک کنید. سبوس گندم را هم تفت بدهید و الک کنید.. 2. دانه ها را تفت بدهید و آنگاه آن ها را آسیاب کنید. گوشت سنجد را جداگانه آسیاب کرده و تفت دیتا و الک کنید. آرد گندم را تفت دهید و آن گاه الک کنید. آنگاه هسته را آسیاب نمایید و جداگانه تفت دهید، و عالی الک کنید. برای تهیه سویق سیب در آغاز باید سیب را ورقورق کرد و آن را خشک کرد بعد از آن آن را آسیاب کرد و آن گاه آن را در ماهیتابه یا دستگاه تفت داد تا جایی که رنگ آن تغییر تحول کند، برای خشککردن خوبتر میباشد از آفتاب استفاده شود ولی می توان از دستگاه نیز به کار گیری کرد، در روایات به سیب لبنانی تأکید شده ولی میتوان از هر گونه سیبی به کار گیری کرد، برای پوست سیب چندان تمجید نشده و سبب ابتلا به آپاندیس می شود ولی شاید چنانچه خشک شود و تفتداده شود مشکلی نداشته باشد.

حتما بخوانید:
نحوه فروش دانشگاه
hacklink al hd film izle php shell indir siber güvenlik türkçe anime izle Fethiye Escort android rat duşakabin fiyatları fud crypter hack forum bayan escort - vip elit escort lyft accident lawyer html nullednulled themesLevitraGeciktiricigüvenilir medyum